SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yıldız seriye devam etmek istiyor

Yıldız seriye devam etmek istiyor

Bu sezonun ilk üç yarışını birincilikle tamamlayan Ömer Yıldız'ın hedefi, geçtiğimiz sezon elde ettiği tek birincilik olan İskele Rallisi'nde de birinci olarak, birinciliklerini dörtte dört yapmak.

Yayın Tarihi: 27/06/15 10:15
okuma süresi: 1 dak.
Yıldız seriye devam etmek istiyor
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'na (KKTOK) bağlı Ralli Komitesi tarafından düzenlenen 2015 Ralli Şampiyonası programında 5'inci yarış olarak gösterilen, ancak ertelenen 2'inci yarış nedeniyle koşulacak 4'üncü yarış olacak olan İskele Rallisi için geri sayım başladı.

Bu sezonun ilk üç yarışını birincilikle tamamlayan Ömer Yıldız, 4-5 Temmuz 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan İskele Rallisi'nde de birincilik hedefliyor. Geçtiğimiz sezon elde ettiği tek birincilik olan İskele Rallisi'nde de birinci olmak isteyen Ömer Yıldız, bunu başarması halinde birincilikler serisini dörtte dörde yükseltmiş olacak.

İskele Rallisi, İskele Festivali çerçevesinde geleneksel olarak düzenleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.