SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Ozanköy'den kenetlenme yürüyüşü

Ozanköy'den kenetlenme yürüyüşü

Bu sezon 2.ligde başarılı olmayı kafaya koyan Ozanköy'de genç başkan Sami Otçuoğlu ve yönetimi göreve getirdikleri başarılı teknik adam Kayhan Özerden ile seferberlik ilan ederek "Bizler inandık sizde inanın" sloganı ile köyü uyandırmaya çalışıyorlar.

Yayın Tarihi: 28/06/15 09:36
okuma süresi: 1 dak.
Ozanköy'den kenetlenme yürüyüşü
A- A A+

Yeni başkan yeni yönetim yeni teknik adamla kolları sıvayan Girne temsilcisi Ozanköy'de ilginç bir seferberlik başlatıldı. "Bizler inandık sizde inanın" sloganı ile göreve gelen genç başkan Sami Otçuoğlu ve genç yönetimi tecrübeli teknik adam köyün değerli ismi Kayhan Özerdem'i göreve getirerek çalışmalarını hızlandırdı.

Küskün oyuncuları takıma döndürmekle göreve başlayan ekip dün ilginç bir olaya imza attı. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim "Biz inandık sizde inanın" sloganı basılı tişörtleri giyerek köyde camiayı uyandırma yürüyüşü gerçekleştirdi. Tüm köyü dolaşan ekip daha sonra birlikte yemek yiyerek seslerini camiaya duyurmaya ve tek yumruk olmak için destek talep etmeye devam etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.