SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Haşimoğlu, yuvada kaldı

Haşimoğlu, yuvada kaldı

Geçtiğimiz sezon devre arası Gençlik Gücü'n transfer olan ve gösterdiği performansla kendisinden memnun bırakan başarılı oyuncu bonservisi elinde olması nedeni ile gelen teklifler içinden yine kulübü Gençlik Gücü ile anlaşmayı uygun buldu.

Yayın Tarihi: 28/06/15 10:29
okuma süresi: 1 dak.
Haşimoğlu, yuvada kaldı
A- A A+

Yeşil Beyazlı ekip bu yıl düştüğü 2.ligden geri 1.lige dönmek için kolları erken sıvadı. Önce başkanlığa Suma Zafer'i getiren yeşil beyazlı ekip daha sonra geçen yılkı teknik adam Niyazi Göksun'la yola devam etme kararı aldı.

Hafta başından beri iç transferde görüşmeler yaparak birçok oyuncusu ile yeniden anlaşan Gençlik Gücü yönetimi bonservisi elinde olan geçen sezon ikinci devre Gençlik Gücü'nde forma giyerek başarılı maçlar çıkaran Hüseyin Haşimoğlu ile yeniden anlaşmaya vardı.

Başarılı kanat oyuncusu memnun kaldığı yeşil beyazlı ekiple yeniden anlaşmaya varırken gelen teklifler içinde teşekkür etti .

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.