SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kahraman takviye istiyor

Kahraman takviye istiyor

Bir buçuk yıl önce görev aldığı Yeni Boğaziçi takımına geri dönen Kılıç Ali Kahraman eldeki mevcut imkanlar doğrultusunda takıma takviye yapıp hazırlıklara başlayacaklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 28/06/15 10:36
okuma süresi: 2 dak.
Kahraman takviye istiyor
A- A A+

Süper lig genelinde kulüplerin bu sezon başı erken kolları sıvadığını aktaran Kahraman, ihtiyaca göre hareket edeceklerini vurguladı.

Yönetimle anlaştıktan sonra hemen transfer görüşmelerine başladıklarını aktaran Kılıç Ali Kahraman önceliği iç transfere verdiklerini, bunun yanında ise dış transferde kendisinin bire bir görüştüğü 3 ismin olduğunu aktardı. Yeni Boğaziçi takımının geride kalan sezonda Bülent Aytaç, Gürsel Kaçmaz ve Vural Hoca ile farklı formatlar izlediğinin sorulması üzerine ise demeç veren Kahraman, her ne olursa olsun 3 ismin de takıma katkısı olduğunu ancak gitme sebelerinin ise ne olduğunu asla sormadığını vurguladı.

Yaklaşık 2 aydır oyuncu grubunun oturduğunu ancak, kendisi göreve geldikten sonra bir kaç oyucnunun salon çalışmalarına başladığını aktaran Kılıç Ali Kahraman, diğer oyuncu grubunun da en kısa sürede salon çalışmalarına başlayacağını belirtti. Yeni Boğaziçi takımında kendisinin uzun süreli bir birlikteliği olduğunu belirten Kahraman, camiayı ve köyü iyi bildiğini sorunların ise bir çoğunu kendisinin de yaşadığını ancak, bu sezon en iyi çalışma ortamını bulacaklarının altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.