SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Solkanat ve Bağcıl görüşüyor

Solkanat ve Bağcıl görüşüyor

Tecrübeli teknik adam Mehmet Solkanat ile Bağcıl başkanı Hasan Besim arasındaki görüşmeler sürerken,Solkanat'ın olmazsa olmazları arasında kaleci Ufuk 3 yerli kaliteli ve 3 yabancı kaliteli transfer yer almakta.

Yayın Tarihi: 01/07/15 07:52
okuma süresi: 2 dak.
Solkanat ve Bağcıl görüşüyor
A- A A+

Yaklaşık 4-5 gündür sürdüğü bilinen Hasan Besim ve Mehmet Solkanat görüşmelerinin en önemli kısmı dün gece Aspava restaurantta gerçekleşti. İki tarafın hemen hemen anlaşma noktasına geldiği ve son bir görüşme daha yaparak olayı resmiyete dökmeyi planladıkları öğrenildi.

Süper Ligin Batı Bölgesi ekiplerinden Bostancı Bağcıl'da teknik adam arayışı sürüyor. İltaç Karayel ile anlaşamayan ve teknik adam arayışına başlayan Bağcıl, Mehmet Solkanat (Süt) ile görüşmelere başladı.

İki taraf arasında önceki gece yapılan görüşmede tecrübeli ve başarılı teknik adam Mehmet Solkanat ile maddiyat dışında birçok konuda büyük ölçüde anlaşıldığı, işin bu kısmının da daha sonra konuşulacağı öğrenildi.

Anlaşmanın gerçekleşmesi için kaleci Ufuk 3 yerli kaliteli ve 3 yabancı kaliteli transfer yapılmaması halinde tecrübeli teknik adamın teklifi kabul etmeyeceği öğrenildi.

Son sezonlarda bu konuda büyük sıkıntı yaşayan Bağcıl'da kadro derinliği için kadroya alternatif alınabilecek oyuncuların da konuşulduğu belirtiliyor.

Yabancı transferinde de çalışmalar başlayacak ve öncelik eski bilinmiş oyuncular gündemde olacak. Daha önce de verdiğimiz haber gibi Bulgar futbolcu Shoko, 20 Temmuz'da sezon açılışına gelecek. Sergi Djehoha'nın ise istediği maddi imkanlardan dolayı dönüşüne pek sıcak bakılmadığı öğrenildi.

Mehmet hoca yabancı konusuna çok önem veriyor

Mehmet hocanın yabancı transferleri konusunda oldukça hassas olduğu ve özellikle bu konuda iyi seçimler yapılmasını istediği öğrenildi. Başarılı teknik adam yabancı oyuncuların ligin kaderine direk etki ettiğini düşündüğü gelen bilgiler arasında.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.