SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Lefke'nin gözü Türkkan'da

Lefke’nin gözü Türkkan’da

Lefke'nin yeni teknik direktörü Bülent Aytaç yeni sezon hedeflerini, planlarını ve kaleci Türkkan Delideniz'in transferi hakkındaki görüşlerini açık açık anlattı.

Yayın Tarihi: 01/07/15 08:00
okuma süresi: 3 dak.
Lefke’nin gözü Türkkan’da
A- A A+

Lefke'nin yeni teknik patronu Bülent Aytaç yeni takımı ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu .

Lefke gibi vizyonu yüksek bir camiada görev almak mutluluk verici

Lefke son 3 sezonda 1 kupa kazanmış, 1 kupa finali oynamış ve ligde başarılı sıralamalar elde etmiş güzide bir kulüp. Böyle bir camiaya layık görülüp, seçilmiş olmak harika bir duygu.

Tüm planlamalar yapıldı

Sezonu 1 Temmuz'da fitness salonunda açacağız. Salonda güçlendirme çalışmalarımız 20'sine kadar sürecek. 21'inde ise sahaya inip topbaşı yapacağız. Gelecek sezon için tüm planlamalar yapılmış durumda.

Lefke'nin potansiyeli müthiş

Lefke çok yüksek taraftar ve yönetim potansiyeline sahip bir kulüp. Ülkemizde bu potansiyele sahip çok fazla kulüp yok. Geçen sezonki Kupa finalinde Yenicami'ye karşı oluşturdukları atmosfer hayranlık vericiydi. Ben yakın tarihte böyle bir atmosfer hatırlamıyorum. Lefke halkı futbolla yatıp, futbolla kalkan bir halk.

Başarı için tüm etkenler bir araya gelmeli

Başarı bir ya da birkaç etkenin oluşmasıyla bir araya gelecek bir şey değil. Bir kulübün başarılı olması için yönetiminden tutun teknik ekibine, futbolcusundan taraftarına kadar iyi bir kenetlenme gerekir. Lefke'de bunu başarabilecek bir kulüp.

Mevcut kadromuzu koruyup transfer yapmak istiyoruz

Sahip olduğumuz kadro gayet iyi. Elimizden geldiğince bu kadroyu koruyup üzerine 3-4 üst düzey transfer eklemek istiyoruz.

Transfer komitemiz çalışıyor

Transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor, 3-4 oyuncuyla irtibat halindeyiz. Bunun yanında takımdan ayrılmak isteyen oyuncular da olacaktır. Bunlara karar vereceğiz.

Türkkan ile ilgileniyoruz

Bu habere nasıl ulaştınız bilmiyorum ama Türkkan ile ilgilendiğimiz doğru. Türkkan ile bugün telefonda bir görüşmemizde oldu. Kendisine talibiz. Görüşmeler devam edecektir. Başkanımız yurt dışında. Normalde bugün K.Kaymaklı ile görüşecektik. Başkanımız adaya gelir gelmez K.Kaymaklı ile Türkkan için masaya oturacağız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.