SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gündüz başarılar diledi

Gündüz başarılar diledi

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet'i kabul etti.

Yayın Tarihi: 01/07/15 08:41
okuma süresi: 2 dak.
Gündüz başarılar diledi
A- A A+

Bakan Gündüz, kabulde, Federasyon'un çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyerek, emeği geçen herkese çalışmalarda başarılar diledi.

Menteş konuşmasında; "Böylesine özveri ile çalışan bir Başkan ve tüm yönetimin görevde kalmasını arzu ediyorum, çünkü bu gibi yerlerde özverili çalışan insanları bulmak çok zor. Bu nedenle sizlere desteğimiz tam" dedi.

Sıkıntıları ve projeleri anlattılar

Görüşmede, Federasyonun çalışmaları hakkında Bakan Gündüz'e bilgiler veren Sedat Hacımehmet ise yaşadıkları sıkıntıların yanı sıra, yürüttükleri önemli projelerin de bulunduğunu ifade etti.

Hacımehmet, yurt içi ve yurt dışı temaslarında vermiş oldukları mücadelelerinde, gerek spordan sorumlu bir önceki Bakan Serdar Denktaş, gerekse yeni Bakan Menteş Gündüz'ün desteğini her daim yanlarında bulduğuna dikkati çekerek federasyon olarak teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Sedat Hacımehmet katkılarından ötürü, Engelliler Spor Federasyonu adına Gündüz'e teşekkür plaketi takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.