SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Eliz Wimbeldon'da

Eliz Wimbeldon'da

Ülkemizin başarılı tenisçilerinden Eliz Maloney Yorgancı Junior Wimbeldon'a çağrılarak bir tarihi başarıya daha imza attı.

Yayın Tarihi: 03/07/15 08:10
okuma süresi: 1 dak.
Eliz Wimbeldon'da
A- A A+

Dünyanın en eski tenis turnuvası Wimbeldon'un 18 yas altı kategorisi olan Junior Wimbeldon bu yıl 2-12 temmuz tarihleri arasında yer alacak. Eliz Maloney Yorgancı'nın yaşı henüz 15 olmasına rağmen oynadığı oyunun büyük beğeni toplaması sonucunda Junior Wimbeldon yetkilileri tarafindan kendisine özel davet (wild card) verildi. Londra'da yapılan turnuva zeminin çim olduğu tek "Grand Slam" turnuva olma özelliğini de taşıyor. Dünya'nın en üst düzey 4 tenis turnuvasından biri olan Wimbeldon'a gitme hayali kuran Eliz, Junior Wimbeldon'a katılmasını "En büyük hedefime bir adım daha yaklaştım." diyerek değerlendirdi.

"Yusuf hocam her zaman Wimbledon'da gözlüklerini giyip beni izleyeceğini söylerdi. Bu maçları onun için oynayacağım"diyen Eliz, kendisine her zaman destek veren Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Gıda Şirketi Ltd, ve Oero Trading Ltd direktörlerine teşekür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.