SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Plajda ilk ayak tamamlandı

Plajda ilk ayak tamamlandı

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen plaj voleybolu turnuvası Beach Cup 2015'in ilk ayağı dün akşam tamamlandı.

Yayın Tarihi: 03/07/15 07:21
okuma süresi: 1 dak.
Plajda ilk ayak tamamlandı
A- A A+

Lefkoşa Beach Volley Arena tesisinde bayanlar ve erkekler kategorilerinde iki gün boyunca 18 takımın mücadelesinde dün akşam final maçları oynandı.

Dün akşam oynanan yarı final ve final maçları sonrasında kadınlarda Buğra-Bahar ikilisi şampiyon olurken erkeklerde ise Kemal-Ali Osman ikilisi şampiyonluğu kazandı. Kadınlarda ikinciliği Merve-Beste, üçüncülüğü ise Sıla-Çisem ikilisi kazandı.

Erkekler kategorisinde ikinciliği Devrim-Kemal ikilisi kazanırken üçüncülüğü Umut-Kuzmin ikilisi elde etti. Final karşılaşmasından sonra düzenlenen ödül töreninde birincilere ödüllerini Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, ikinci ve üçüncülere ise Spor Dairesi müdür muavini Mustafa Sütçü ve Federasyon dış ilişkiler sorumlusu Hasan Zabitoğlu ve yönetim kurulu üyesi Buran Atakan tarafından verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.