SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Eliz gururlandırdı!

Eliz gururlandırdı!

Yıldız tenisçimiz Eliz Maloney Yorgancı Junior Wimbeldon'a aldığı özel davet sonucu Macar rakip Panna Udvardy ile oynadığı müsabakada galibiyete ulaşamadı.

Yayın Tarihi: 06/07/15 08:25
okuma süresi: 1 dak.
Eliz gururlandırdı!
A- A A+

Kendisinden üç yaş büyük olan Panna Udvardy ilk seti 6-1 alırken ikinci seti 6-4 kazanmayı başardı. Eliz Kıbrıs Türk halkından aldığı büyük manevi destekten dolayı çok sevindiğini ve kendisine destek veren herkese teşekkürlerini belirtirken böyle büyük bir turnuvada istediği sonucu alamamasına rağmen bu turnuvadan çok şey öğrendiğini ve büyük tecrübe kazandığını vurguladı.

Yaşından dolayı Wimbeldon'un 18 yaş altı kategorisi olan Junior Wimbeldon'da 4 sene daha oynama hakkı bulunan Eliz'in yaşı artıkça daha büyük başarılara imza atması bekleniyor. Bournemouth'daki West Hants Tenis Akademisinden Londra'da bulunan Riverside Tenis Akademisine geçiş yapan Eliz'in, bu geçici dolayısıyla biraz aksatılan antremanlarına tüm hız devam etmesi ve yaz boyunca bir takım uluslararası turnuvaya katılması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.