SPOR
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de "Futbol Turnuvası" düzenlendi

LAÜ'de "Futbol Turnuvası" düzenlendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen, Öğrenci Dekanlığı ve LAÜ Spor Müdürlüğü'nün de katkı koyduğu "Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Futbol Turnuvası" yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 12/07/15 15:25
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'de "Futbol Turnuvası" düzenlendi
A- A A+
LAÜ Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve toplam 20 takımın katılım göstermiş olduğu turnuvada, eleme usulüyle oynanan karşılaşmalarda takımlar bir üst tura çıkabilmek için büyük mücadele verdi. Fakülte bünyesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen turnuva, sosyal aktivitelerle öğrencilerin sportif becerilerini artırmanın yanı sıra, öğrencilerin birlikteliğini ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlendi.

20 takımın katıldığı ve üç aşamada oynanan karşılaşmalarda 10 takım çeyrek finale çıktı. İkinci turda çeyrek ve yarı final maçlarıyla devam eden karşılaşmaların finalinde Özel Eğitim Öğretmenliği ikinci sınıf 2. grup birinci olurken, Özel Eğitim Öğretmenliği ikinci sınıf 1. grup ikinci, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlığı ikinci sınıf 4. grup üçüncü oldu.

Öğrenciler turnuvanın düzenlemesinden dolayı mutlu olduklarını ve turnuvada eğlenceli saatlerin yaşandığını belirttiler.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.