SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Plaj Hentbolu için kayıtlar başladı

Plaj Hentbolu için kayıtlar başladı

Hentbol Federasyonu'nun Mehmetçik Belediyesi sponsorluğunda düzenleyeceği ve 25-26 Temmuz tarihlerinde Bafra'da gerçekleşecek Mehmetçik Belediyesi Bafra Beach Hentbol Turnuvası için kayıtlar bugün başlıyor.

Yayın Tarihi: 19/07/15 23:26
okuma süresi: 1 dak.
Plaj Hentbolu için kayıtlar başladı
A- A A+

Yaz sezonunun ilk plaj etkinliği olma özelliği taşıyan turnuva Yıldızlar ve Büyükler kategorilerinde gerçekleşecek. Turnuvaya kayıt yapmak isteyen takımlar 24 Temmuz Cuma gününe kadar mesai saatlerinde(14:00-18:00) federasyon sekreterliğinde veya 2236277 numaralı telefonu arayarak kayıt yapabilirler. Federasyon tarafından yapılan açıklamada , 25-26 Temmuz tarihlerinde federasyon binası önünden saat 08:00'de Bafra'ya otobüs kalkacağını ayrıca turnuvaya yoğun ilgi olduğu, maçların tek sahada oynanacak olması sebebi ile takım sayısına sınır getirilebileceğini bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.