SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Devlet daireleri futbol turnuvası başlıyor

Devlet daireleri futbol turnuvası başlıyor

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2015'te grup kuraları çekildi maçlar 1 hafta sonra başlıyor.

Yayın Tarihi: 26/07/15 15:09
okuma süresi: 3 dak.
Devlet daireleri futbol turnuvası başlıyor
A- A A+

Daireler 3 Ağustos'ta başlıyor

YENİ HÜKÜMET OLUŞUMU GECİKTİRDİ:

Devlet daireleri halı saha futbol turnuvasının 27 Temmuz'da başlaması planlanmıştı ancak yeni hükümet oluşumu ve bazı dairelerin farklı bakanlıklara bağlanması takım kadrolarının da dağılmasına neden olunca temsilcilerin isteği üzerine turnuvanın başlama tarihi 1 hafta ertelendi

KURALAR ÇEKİLDİ, İLK MAÇLAR 3 AĞUSTOS'TA:

3 Ağustos'ta başlayacak turnuvada A Grubunda Hazine Muhasebe Dairesi, Telekominikasyon Dairesi, Sivil Havacılık Dairesi, Devlet Hastanesi, Merkezi Cezaevi Dairesi, Çalışma Dairesi Girne mücadele edecek. B Grubunda ise Telefon Dairesi, Gelir ve Vergi Dairesi, Çevre Doğal Kaynaklar Bakanlığı, İhtiyat Sandığı, Elektrik Dairesi, Din İşleri Dairesi yer alıyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 5'incisi organize edilecek devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası 3 Ağustos'ta başlıyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Hasan Ramadan Cemil adına gerçekleşecek turnuvanın 27 Temmuz'da başlaması planlanmıştı ancak yeni hükümet oluşumu ile bazı dairelerin farklı bakanlıklara bağlanması takım kadrolarının dağılmasına neden olduğunda takım temsilcileri turnuvanın 1 hafta ertelenmesini talep etti.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi İbrahim Özsoy tarafından organize edilecek turnuvada temsilcilerin talepleri doğrultusunda başlangıç tarihi 27 Temmuz'dan 3 Ağustos'a alındı.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2015'te geçtiğimiz yıl olduğu gibi 12 takım mücadele edecek. 6'şarlı 2 grupta yapılacak mücadeleler sonunda ilk 4 takım çeyrek finale yükselecek. Göçmenköy Halı Sahası'nda gerçekleşecek turnuvada maçlar Pazartesi ve Çarşamba akşamları oynanacak.

İlk maçların saat 20.00'da başlayacağı turnuvada grup kuraları önceki gün çekildi ve fikstür oluşturuldu. Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2015'te mücadele edecek takımların grupları ve ilk hafta maç programı şöyle:

A GRUBU

Hazine Muhasebe Dairesi

Telekominikasyon Dairesi

Sivil Havacılık Dairesi

Devlet Hastanesi

Cezaevi Dairesi

Çalışma Dairesi –Girne

B GRUBU

Telefon Dairesi

Gelir ve Vergi Dairesi

Çevre Doğal Kaynaklar Bakanlığ

İhtiyat Sandığı

Elektrik Dairesi

Din İşleri Dairesi

3 Ağustos Pazartesi:

A GRUBU

Saat 20.00: Çalışma Dairesi Girne-Hazine Muhasebe Dairesi

Saat 21.00: Cezaevi Dairesi-Telekominikasyon Dairesi

Saat 22.00: Sivil Havacılık Dairesi-Devlet Hastanesi

5 Ağustos Çarşamba:

B GRUBU

Saat 20.00: Din İşleri Dairesi-Telefon Dairesi

Saat 21.00: Elektrik Dairesi-Gelir ve Vergi Dairesi

Saat 22.00: Çevre Doğal Kaynaklar Bakanlığı-İhtiyat Sandığı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.