SPOR
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ ile Çetinkaya Türk Spor Kulübü ortaklıkta anlaştı

GAÜ ile Çetinkaya Türk Spor Kulübü ortaklıkta anlaştı

Girne Amerikan Üniversitesi ile Çetinkaya Türk Spor Kulübü, 10 yıllık bir anlaşma için adım attı. Bugün Çetinkaya Spor Kulübü'nde gerçekleşen toplantıda taraflar ortaklık konusunda anlaşırken, son söz spor kulübünün Cuma günü yapılacak Genel Kurulu'na bırakıldı. Genel Kurul'da ortaklığın onaylaması halinde kulübün adı GAÜ Çetinkaya Spor Kulübü olarak değişecek.

Yayın Tarihi: 29/07/15 18:29
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ ile Çetinkaya Türk Spor Kulübü ortaklıkta anlaştı
A- A A+

Kıbrıs Postası – Deniz Abidin

Girne Amerikan Üniversitesi ile Çetinkaya Türk Spor Kulübü yöneticileri, bugün Kulüp binasında bir araya gelerek, 10 yıllık bir anlaşma imzalanması yönünde girişim yaptı.

Gerçekleşen toplantının ardından gazetemize konuşan Çetinkaya Türk Spor Kulübü yetkilisi, toplantıda, GAÜ ile imzalanması planlanan 10 yıllık anlaşmanın detaylarının görüşüldüğü bilgisini verdi.

Son söz Genel Kurul'un

Tarafların mutabakata vardığı anlaşmanın detayları ise Cuma günü gerçekleşecek olan Çetinkaya Türk Spor Kulübü Genel Kurulu'na sunulacak ve Genel Kurul'da kabul edilmesi halinde 3 Ağustos Pazartesi günü imza töreni yapılacak.

Girne Amerikan Üniversitesi ile Çetinkaya Türk Spor Kulübü arasında ortaklık anlaşması imzalandığında ise Kulübün adı GAÜ Çetinkaya Spor Kulübü olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.