SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Ali Aytaç Turnuvası tamamlandı

Ali Aytaç Turnuvası tamamlandı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği'nin (KTSYD) organize ettiği Ali Aytaç Tavla Turnuvası geçtiğimiz gün oynanan final karşılaşmasıyla tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu Mehmet Ünalmış olurken, ikinci Özcan Özcanhan, üçüncü ise Mustafa Evliya oldu.

Yayın Tarihi: 31/07/15 14:51
okuma süresi: 1 dak.
Ali Aytaç Turnuvası tamamlandı
A- A A+

KTSYD Genel Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe üyeler yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde ikinci ve üçüncüye ödüllerini KTSYD'nin eski başkanları Mustafa Özsoy ve Ogün Genç Kaçmaz verirken, turnuva şampiyonunun ödülünü merhum Ali Aytaç'ın ailesi takdim etti. Turnuvanın şampiyonu ayrıca Lapta'dan bulunan Chateau Lambousa'da 1 gecelik konaklama ödülü kazandı.

Ödül töreninde konuşan KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu bu tür sosyal etkinlikleri sürdürmeye devam edeceklerini belirterek, dernek binasını aktif bir biçimde kullanmayı hedeflediklerini söyledi. Üyelere yönelik sosyal faaliyetlere önem verdiklerini kaydeden Kılıçoğlu, Ağustos ve Eylül ayları içerisinde; darts, bilardo, masa tenisi ve halı saha turnuvalarını organize etmeyi planladıklarını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.