SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Yakın Doğu Melekleri Kıbrıs'ta yeni sezon hazırlıklarına başladı!

Yakın Doğu Melekleri Kıbrıs'ta yeni sezon hazırlıklarına başladı!

2014-2015 sezonunda Türkiye Kadınlar Süper Ligi'ne yükselme başarısını gösteren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Yakın Doğu Melekleri, yeni sezon hazırlıkları için Kıbrıs'ta bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 12/08/15 15:53
okuma süresi: 4 dak.
Yakın Doğu Melekleri Kıbrıs'ta yeni sezon hazırlıklarına başladı!
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, YDÜ Kadın Basketbol Takımı'nın Süper Lig'e yükselmesi sonrasında takımı Süper Lig'in gerekleri doğrultusunda yeniden yapılandırarak güçlendiren yönetim yaptığı transferlerle de tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Geçtiğimiz yılki kadrodan Kaptan Aslı Sevinç ve başarılı forvet Hülya Özkan ile yeniden anlaşan, Lucie Melek Bouthors, Gizem Sezer, Asena Yalçın, Tuğçe Murat gibi Süper Lig tecrübesi olan genç oyuncuların yanı sıra Tiffany Hayes, Alyssa Thomas, Kelsey Bone gibi güçlü WNBA oyuncularını da takımın bünyesine katan Yakın Doğu Üniversitesi, son olarak 2015 Avrupa Kadınlar Şampiyonası 'nın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Ana Dabovic'i de transfer etti.

Sağlık kontrolünün ardından günde çift antrenman ile hazırlanıyorlar...

Zorlu sezon öncesi Kıbrıs'ta bir araya gelen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Yakın Doğu Hastanesi'nde yapılan kan testi, ortopedik muayene ve kardiyolojik muayenelerinin ardından İlker Gözeneli gözetiminde antrenmanlara başladı. Uyum antrenmanlarının ardından performans testleri yapılacak olan oyuncular, test sonuçlarının ardından kendilerine hazırlanan antrenman programları doğrultusunda çalışmalarına devam edecekler. Hazırlık çalışmaları çerçevesinde özel turnuvalara da katılacak olan takımın yeni sezona hazırlıkları günde çift antrenmanla gerçekleştirilecek. Bu antrenmanlara ek olarak oyuncular kendileri için özel olarak geliştirilen bireysel performans antrenmanlarına da tabii tutulacaklardır.

Romanya'da gerçekleştirilen Avrupa Gençler Şampiyonası'nda Türkiye Genç Milli Takımı Baş Antrenörlük görevi yapan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Alper Durur, 17 Ağustos tarihinden itibaren takımın başında olacak.

Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk: "Takımı bir arada görmek başarıya olan inancımızı artırdı..."

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımının çalışmalarını yakından takip eden Yakın Doğu Üniversitesi Spor kulübü başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk, takımlarının bu yıl Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde iyi bir sezon geçireceklerine inandığını dile getirdi. Bu yıl hem Süper Lig'de başarıyı yakalayan hem de sezon sonunda göstereceği başarısıyla Avrupa Ligi'nde oynamaya aday bir kadro oluşturduklarının altını çizen Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk "Takımımızın birarada olması ve antrenmanlara başlaması Süper Lig heyecanımızı daha da artırdı. Yaptığımız transferleri bir arada görmek ve yeniden yapılandırdığımız takımımızın antrenmanlara başlaması başarının somut olarak karşımızda durması gibi... Hedeflerimizden son derece eminiz ve başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi. Hakan Atamtürk yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.