SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Mevsimler, Londra'da GAÜ desteğiyle yarışacak

Mevsimler, Londra'da GAÜ desteğiyle yarışacak

Londra'da düzenlenecek WBFF Muscle Model yarışmasında KKTC'yi temsil edecek olan Meter Mevsimler, resmi sponsoru Girne Amerikan Üniversitesi'nin desteğinin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyerek "Bu onuru bana yaşatan okulum Girne Amerikan Üniversitesi'ne teşekkür ediyorum dedi.

Yayın Tarihi: 21/08/15 15:00
okuma süresi: 1 dak.
Mevsimler, Londra'da GAÜ desteğiyle yarışacak
A- A A+

"14 Kasım'da Londra'da düzenlenecek WBFF Muscle Model Yarışması'nda resmi sponsorumun eğitim gördüğüm Girne Amerikan Üniversitesi olması enerjimi, hırsımı ve motivemi bir o kadar daha artırdı" diye konuştu.

Konuşmasında "Bu güzel onuru bana yaşatan başta GAU Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Sayın Serhat Akpınar ve tüm GAÜ yönetici ve çalışanlarına sonsuz teşekkürler.

Okulumu, ülkemi ve bayrağımı en iyi şekilde temsil etmek için tüm dikkatimi 14 Kasım gününe vermiş bulunmaktayım" diyen Mevsimler,tüm hazırlıklarını derece almak için yaptığını belirterek "Hazırlıklarla ilgili planlamaları sürdürüyorum, resmi olarak yarışma diyetine 31 Ağustos günü başlayacağım.

Şimdiden tüm zihnim, benliğim ve gücümle o güne kadar hazır olacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.