SPOR
okuma süresi: 2 dak.

ERC Kıbrıs Rallisi Özel Seyirci Etabı için hazırlıklar sürüyor

ERC Kıbrıs Rallisi Özel Seyirci Etabı için hazırlıklar sürüyor

Avrupa Ralli Şampiyonası'nın (ERC) 8'inci ayağı 25-27 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Adanın kuzeyinden de geçecek Lefkoşa özel seyirci etabı için hazırlıklar sürüyor.

Yayın Tarihi: 24/08/15 16:52
okuma süresi: 2 dak.
ERC Kıbrıs Rallisi Özel Seyirci Etabı için hazırlıklar sürüyor
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Lefkoşa Rum Belediyesi'nin ev sahipliğini üstlendiği ERC Kıbrıs Rallisi özel seyirci etabı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kuzey ve Güney Lefkoşa'yı birleştirecek.

"Kıbrıs Otomobil Derneği"nin çatısı altında ve Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu'nun işbirliğiyle başlatılan, Dışişleri Bakanlığı, Lefkoşa Polis Genel Müdürlüğü, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ve Başbakanlık'ın katkı koyacağı organizasyonla ilgili, bugün LTB'de geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın yanı sıra; Dışişleri Bakanlığı, Lefkoşa Polis Genel Müdürlüğü, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ile Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu'ndan yetkililer katıldı ve izlenecek yol ile ilgili planlama gerçekleştirildi.

LEFKOŞA ÖZEL SEYİRCİ ETABI 26 EYLÜL'DE

Avrupa Ralli Şampiyonası'nın (ERC) 8'inci ayağının 25-26-27 Eylül tarihlerinde yapılacağı ve geçen yıl olduğu gibi Lefkoşa özel seyirci etabının adanın kuzeyinden de geçeceği belirtilen açıklamaya göre, organizasyon 25 Eylül Cuma sabahı deneme ve sıralama etabı ile başlayacak. Aynı gün akşam saatlerinde ise Larnaka'da seramonik start verilecek.

Özel seyirci etabı geçtiğimiz seneden farklı olarak rallinin ilk etabı olmayacak. 26 Eylül Cumartesi günü 7 etabın ardından ekipler başkente gelerek Lefkoşa özel seyirci etabına katılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.