SPOR
okuma süresi: 2 dak.

ERC'ye KKTC kimliği taşıyan tüm sporcular katılabilecek

ERC'ye KKTC kimliği taşıyan tüm sporcular katılabilecek

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK), "Let the Peace Win!" sloganı ile bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan "ERC Cyprus Rally 2015"e, KKTC kimliği taşıyan tüm Kıbrıslı Türk sporcuların katılabileceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 27/08/15 08:42
okuma süresi: 2 dak.
ERC'ye KKTC kimliği taşıyan tüm sporcular katılabilecek
A- A A+
KKTOK Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

" 'Let the Peace Win!' sloganı ile bu yıl ikincisinin gerçekleşeceği 'ERC Cyprus Rally 2015' ile ilgili müzakere sürecinin devam ettiği bir dönemde basına sızan ve gazetelerde yer alan 'KKTC vatandaşları yarışamaz' haberlerinin asılsız olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını belirtiriz. Bu uluslararası organizasyona katılmak isteyen ve KKTC kimliği taşıyan tüm Kıbrıslı Türk sporcularımızın 25/26/27 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan ERC Cyprus Rally 2015'e katılabileceklerini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu'na desteklerini hiç esirgemeyen Dışişleri Bakanlığı'na, Lefkoşa Polis Genel Müdürlüğü'ne, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı'na, Başbakanlık'a ve organizasyona ev sahipliği yapacak olan Lefkoşa Türk Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunarız.

Tüm katılacak sporcularımıza destek olmak adına siz değerli halkımızı 26 Eylül 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Lefkoşa Seyirci Özel Etabı'na davet ederiz."

Öte yandan, yarışmaya katılacak olanlardan doğum belgesi ibraz etmesinin de istendiği öğrenildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.