SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Minik futbolcular yıldızlaştı

Minik futbolcular yıldızlaştı

Kıbrıs Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Okulu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen M. Kemal Deniz Minikler Anı Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuvanın birincisi Yıldızlar Futbol Okulu oldu.

Yayın Tarihi: 30/08/15 09:02
okuma süresi: 2 dak.
Minik futbolcular yıldızlaştı
A- A A+

Sponsorluğunu Deniz Plaza'nın, organizasyonunu ise Kıbrıs Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Okulu'nun üstlendiği Beşiktaş 1'inci M. Kemal Deniz Minikler Anı Futbol Turnuvası 28 – 29 Ağustos 2015 tarihlerinde olmak üzere iki gün devam etti.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Hamitköy, Vadili, Gençlik Gücü ve Yıldızlar olmak üzere 6 takımdan toplamda 100'e yakın minik futbolcunun top koşturttuğu turnuvanın birinciliğini Yıldızlar Futbol Okulu elde etti.

İkinciliği Beşiktaş, üçüncülüğü Vadili ve dördüncülüğü Genlik Gücü'nün elde ettikleri turnuvanın gol kralı, rakip kalelere 8 gol atmayı başaran Yıldızla Spor Kulübü sporcusu Ahmet Server oldu.

Ödül Töreni

Turnuvada ilk dörde girmeyi başaran takımlara kupa ve sporcularına madalyaları, turnuvanın tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle verildi.

Başarılı takım ve sporculara ödüllerini Deniz Plaza Direktörü Turgay Deniz, Kıbrıs Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Okulu Direktörü Mustafa Taş ve kulüp yöneticileri birlikte verdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.