SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Klasik güzeller Kuzey Kıbrıs'ta görücüye çıktı

Klasik güzeller Kuzey Kıbrıs'ta görücüye çıktı

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü ile Mercedes Benz Derneği Kuzey Kıbrıs organizasyonunda, Telsim Vodafone ve Efes Pilsen'in katkılarıyla düzenlenen Klasik Otomobil Güzellik yarışması Girne Onar Village Tatil Köyünde yapıldı.

Yayın Tarihi: 31/08/15 07:54
okuma süresi: 2 dak.
Klasik güzeller Kuzey Kıbrıs'ta görücüye çıktı
A- A A+

52 klasik aracın katıldığı yarışma, renkli görüntülere sahne oldu. Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Kurucu Başkanı ve Kuzey Kıbrıs Mercedes Benz Derneği Başkanı Tamer Konat, adada ilk kez klasik otomobil güzellik yarışması yapıldığını belirtti.

Güzel bir organizasyona imza atmaktan mutlu olduklarını dile getiren Konat, yarışmayı 32 araçla sınırlandırmayı amaçladıklarını ancak gösterilen yoğun ilgi nedeniyle yarışmanın 52 araçla gerçekleştiğini ifade etti. Bayındırlık, Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren de yarışmanın ödül törenine katılmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, düzenledikleri organizasyondan dolayı Konat ve ekibini kutlayarak başarılar diledi.

Yarışmada, en güzel klasik otomobil ödülünü Ertuğ Ertuğrul'un sahip olduğu 1969 model Ford mustang kazandı. Gecede ayrıca, en güzel İngiliz, Amerikan, Alman ve İtalyan klasik otomobiller de ödüllendirildi. Etkinlikte düzenlenen piyangodan elde edilen gelir SOS Çocuk Köyüne bağışlanacak.

En güzel arabalar şu şekilde sıralandı:

Genel Klasman

1 Ertuğ Ertuğrul

2 Oğuz Özyalçın

YT

1 Oya Konat

2 Gülseren Beyaz

İtalyan

1 Salih Toros

2 Zafer Altıntaş

İngiliz

1 John Barakot

2 Polat Alper

Amerikan

1 Olgay Öksüz

2 Akın Demirağ

Japon

1 Ufuk Damdelen

Alman

1 Sabri Abit

2 Faik Safaoğlu

Fransız

1 Mehmet Altıntaş

Türk

1 Ercan Yılmaz

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.