SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı: "Engelsiz taksi konusunda önemli bir kaynak yaratıldı"

Harmancı: "Engelsiz taksi konusunda önemli bir kaynak yaratıldı"

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Spor Kulübü tarafından düzenlenen geleneksel Lefkoşa Maratonu'nun ana sponsoru bu yıl Kuzey Kıbrıs Turkcell oldu.

Yayın Tarihi: 05/09/15 13:32
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı: "Engelsiz taksi konusunda önemli bir kaynak yaratıldı"
A- A A+

LTB'den verilen bilgiye göre, 11 Ekim'de 4, 8 ve 21 kilometre olmak üzere 3 ayrı kategoride gerçekleştirilecek Lefkoşa Maratonu'nun ana sponsoru, ihaleye tek teklifi veren Kuzey Kıbrıs Turkcell'in oldu.

Sponsorluk sayesinde, maratonun geliri ile Engellemeyen Lefkoşa Birimi'ne alınacak olan "engelsiz taksi" için de önemli bir kaynak yaratıldığı kaydedilen açıklamada, sponsorluk ücretinin yanında Kuzey Kıbrıs Turkcell'in kategori birincilerine ödül olarak T60 cihazı vereceği, Turkcell müşterilerine maraton duyurusu yapmak amacıyla 250 bin adet toplu SMS göndereceği ve maratonun yapılacağı bölgede ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunacağı belirildi.

HARMANCI

Konuyla ilgili LTB'de gerçekleştirilen geniş çaplı toplantıda konuşan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Kuzey Kıbrıs Turkcell şirketine teşekkür etti ve sponsorluk sayesinde alım kararı verdikleri "engelsiz taksi" konusunda önemli bir kaynağın yaratıldığını ifade etti.

Harmancı, yan sponsorlardan gelecek katkılarla da söz konusu aracın alımı için beklenilen rakama ulaşacaklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.