SPOR
okuma süresi: 2 dak.

"Kıbrıs Rallisi" bugün başlıyor

"Kıbrıs Rallisi" bugün başlıyor

Uluslararası Otomobil Federasyonu'nun (FIA) düzenlediği Avrupa Ralli Şampiyonası'nın 10'uncu, Ortadoğu Ralli Şampiyonası'nın 6'ncı yarışı olan "Kıbrıs Rallisi", bugün başlıyor.

Yayın Tarihi: 25/09/15 10:43
okuma süresi: 2 dak.
"Kıbrıs Rallisi" bugün başlıyor
A- A A+

RALLİNİN LEFKOŞA AYAĞI YARIN 17.15-20.15 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAK

Pazar gününe kadar Lefkoşa'da iki bölgeli ve iki toplumlu şekilde koşulacak rallinin Lefkoşa ayağı yarın yapılacak. Kıbrıs Otomobil Derneği çatısı altında ve Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu'nun işbirliğinde Lefkoşa'nın Kuzey ve Güney belediyelerinin ev sahipliğinde koşulacak rallinin seyirci özel etabı, yarın 17.15 – 20.15 saatleri arasında yapılacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda ve Alpet sponsorluğunda 25-26-27 Eylül tarihlerinde sırasıyla Larnaka, Lefkoşa ve Trodos'ta koşulacak yarışa, KKTC'den 6 yarışmacı katılacak.

Etabın en heyecanlı noktalarından biri, yarın Taksim Sahası, Yiğitler Burcu ve Çetinkaya Burcu arasında güneyden kuzeye geçişlerin sağlanacağı nokta olacak. Bugünden itibaren yollara güvenlik bariyerleri yerleştirilecek, parkur ve civarı yollar kapatılacak. Yarın saat 20.00'den itibaren ise bölgedeki tüm kapalı yollar trafiğe açılacak.

PARKUR İÇİNDE KALAN VE KAPALI OLACAK YOLLAR

Parkur içinde kalan ve kapalı olacak yollar şöyle:

"Memduh Asaf Sokak, Osman Paşa Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Tanzimat Sokak, Selahattin Sonat Sokak, Muzaffer Paşa Sokak, 2. Selim Caddesi, Server Somuncuoğlu Sokak, Muzaffer Ersu Sokak, Müfit Güleroğlu Sokak, Serif Arzık."

PARKUR DIŞINDA KALAN VE KAPALI OLACAK YOLLAR

Parkur dışında kalan ve kapalı olacak sokaklar ise şöyle:

"Gündüz Tezel Sokak, Güner Türkmen Sokak, Lâlâ Mustafa Paşa Caddesi, 28 Kasım Sokak, Cengizhan Sokak, Hasane Ilgaz Sokak, İsmet İnönü Meydanı, Vakıflar Sokak, Zehra Sokak, İsmail Beyoğlu Sokak, Kubilay Altaylı Sokak, İlhan Savut Sokak."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.