SPOR
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ'nün WNBA'de oynayan Amerikalı transferleri KKTC'de

YDÜ'nün WNBA'de oynayan Amerikalı transferleri KKTC'de

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı'nın Amerikalı transferleri Alyssa Thomas, Kelsey Bone ve Tiffany Hayes dün akşam KKTC'ye geldi.

Yayın Tarihi: 28/09/15 16:00
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ'nün WNBA'de oynayan Amerikalı transferleri KKTC'de
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, WNBA'de oynayan oyuncular, WNBA Ligi'nin bitmesinin ardından KKTC'ye geldiler. WNBA Play-Off'ta oynayan diğer yabancı transfer 2015 Avrupa Şampiyonası MVP'si Sırp yıldız Ana Dabovic'in ise bu hafta içinde takıma katılacak.

Sağlık Kontrolünden Geçtiler, İdmanlara Başlıyorlar…

Ercan Havalimanı'nda YDÜ Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Erhan Ayaz ve İdari Menajer Umar Göker tarafından karşılanan yıldız oyuncular, bugün Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçtiler.

Sağlık kontrolleri kapsamında bir dizi testten geçen Amerikalı oyuncular; iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene oldular.

2 - 3 - 4 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Erciyes Cup'ta takım kadrosunda yer alacak oyuncular, takım ile idmanlara da sağlık kontrollerinin ardından bugün başladılar.

YDÜ Kadın Basketbol Baş Antrenörü Alper Durur: "Takımın Uyum Antrenmanları Son Derece Önemli"

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Alper Durur; "NEU CUP'ta kendimiz denedik; bugüne kadarki stratejilerimizi ve oyuncularımızın performansını değerlendirdik. Yabancı transferlerimizin de takıma katılmaları ile birlikte farklı kurgular ve stratejiler üreteceğiz" dedi. Takım olarak çok zorlu bir rakip olduklarını belirten ve yabancı oyuncuların sağlık kontrollerinin ardından hemen idmanlara başlayacaklarını belirten Alper Durur "bizim için bireysel antrenmanlardan ziyade WNBA'den gelen yeni oyuncularımız ile takımın uyum antrenmanlarının son derece önemli. Birlikte oynayabilmeleri, mevcut oyuncularımızla birlikte geliştirecekleri taktikler ve bir takım olarak oynayabilmek en büyük önceliğimiz" dedi. WNBA liginin bitmesinin ardında takıma katılan 3 yıldızın gelmesi ile takımın büyük ölçüde tamamlandığına değinen Durur, Play-Off bitince takıma katılacak Ana Dabovic'in de bu hafta gelecek olmasıyla bu hafta takımın oluşacağını vurguladı. "Takımımız son halini almak üzere. Yabancı oyuncularımız yokken yaptığımız uyum antrenmanlarıyla bir takım yarattık. Gerek yurtdışı kampında, gerekse maçlarda durumumuzu gördük; eksiklerimizi not aldık, başarılarımızı alkışladık. Şimdi ise sezona en hazır şekilde girebilmek için hazırlıklarımıza tüm ciddiyetimizle devam ediyoruz " dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.