SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Bankalarda heyecan artıyor

Bankalarda heyecan artıyor

Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak, Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"na iki maç ile devam edilirken, takımların çeyrek finale kalma mücadelesinde heyecan artıyor.

Yayın Tarihi: 30/09/15 15:13
okuma süresi: 3 dak.
Bankalarda heyecan artıyor
A- A A+

Türk Bankası tarafından Aykut Z. Müderrisoğlu anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"na dördüncü hafta maçları ile devam ediliyor. Heyecanın giderek arttığı turnuvada A ve C gruplarında yapılan iki karşılaşmada Türkiye İş Bankası ve Türkiye Halk Bankası rakiplerini mağlup etti. İki maçta kale ağları toplam 18 kez havalandı.

Halk Bankası sonradan açıldı

Göçmenköy Halı Sahası'nda oynanan gecenin ilk maçında Türkiye Halk Bankası ile Near East Bank karşı karşıya geldi. A grubunda mücadele eden iki takımın mücadelesinin son bölümlerine 3-3 beraberlikle girilse de Halk Bankası, arka arkaya bulduğu gollerle rakibini 7-3 mağlup etti ve puanını altıya yükseltti.

İş Bankası dörtte dört yaptı

C grubun iki yenilgisiz takımı olan Türkiye İş Bankası ve KKTC Merkez Bankası arasındaki maç nefesleri kesti. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede gülen taraf 5-3'lük skorla Türkiye İş Bankası oldu. Türkiye İş Bankası bu galibiyetle puanını 12'ye yükselirken, KKTC Merkez Bankası 9 puanda kaldı.

Perşembe günü liderlik mücadelesi

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'na 1 Ekim Perşembe günü yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek. B grubunda tüm maçlarını kazanarak, çeyrek finale yükselmeyi daha önce garantileyen iki takımın karşılaşmasında, Türk Bankası ile Türkiye Garanti Bankası liderlik mücadelesi yapacak. Grubu lider bitirecek takım, çeyrek final kura çekiminde seri başı olarak yer alacak. Türk Bankası'nın liderlik için mutlak üç puana ihtiyacı varken, Türkiye Garanti Bankası'na ise beraberlik yetiyor. Türkiye Garanti Bankası'nın turnuvanın en çok gol atan, Türk Bankası'nın da en az gol yiyen takımı olması, maçı ilginç kılan bir özellik olarak dikkat çekiyor.

Maçların programı şöyle:

Saat 19.00: Türk Bankası-Türkiye Garanti Bankası

Saat 20.00: Faisal İslam Bankası-Asbank

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.