SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Bankalarda sona doğru

Bankalarda sona doğru

Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"nın dördüncü haftanın üçüncü gün maçlarında Capitalbank ve Şekerbank üç puan alan takımlar oldu.

Yayın Tarihi: 01/10/15 14:52
okuma süresi: 2 dak.
Bankalarda sona doğru
A- A A+

Türk Bankası'na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"na dördüncü haftasında C grubunda Capitalbank ve Şekerbank, günü hükmen galip kapatan takımlar oldu.

Şekerbank ve Capitalbank galip

Turnuvanın dördüncü hafta maçlarında Türkiye Ziraat Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) karşılaşmalara çıkmadığından, Şekerbank ve Capitalbank, hükmen 3-0 galip gelen takımlar oldu.

Turnuvada, A grubunda Creditwest ve Limasol Türk Kooperatif Bankası, B grubunda Türkiye Garanti Bankası ve Türk Bankası, dördüncü maçların sonunda çeyrek finale çıkmayı garantileyen takımlar oldu.

2 Ekim Cuma programı

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'na 2 Ekim Perşembe günü A ve B grubunda yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek.

Program şöyle:

Saat 19.00: Novabank-Universal Bank (B Grubu)

Saat 20.00: Limasol Türk Kooperatif Bankası-Near East Bank (A grubu)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.