SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Ana Dabovic geliyor

Ana Dabovic geliyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Yakın Doğu Üniversitesi'nin, WNBA'den transfer Amerikalı oyuncuları Kelsey Bone, Tiffany Hayes ve Alyssa Thomas'ın ardından beklenen yıldızı adaya geliyor.

Yayın Tarihi: 02/10/15 08:03
okuma süresi: 1 dak.
Ana Dabovic geliyor
A- A A+

Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nın birincisi Sırbistan'ın yıldız oyuncusu Ana Daboviç'le gündem yaratan Yakın Doğu, bu akşam bütün gözlerin üzerinde olduğu bu oyuncusuna da kavuşacak.

Avrupa Şampiyonası'nda en değerli oyuncu MVP seçilen Ana Daboviç'in saat 18.30'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde olması bekleniyor.
Yarın sağlık kontrolünden geçecek Dabovic, aynı gün Yakın Doğu Üniversitesi'nin de mücadele vereceği "Erciyes Cup" için takımla birlikte Kayseri'ye gidecek.

Yakın Doğu Üniversitesi "Erciyes Cup" ile ilk kez tam kadro sahada olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.