SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Türk Bankası gruptan lider çıktı

Türk Bankası gruptan lider çıktı

Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına bu yıl 11'incisi düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"nın dördüncü hafta maçlarında B grubunda Türk Bankası, Garanti Bankası'nı yenerek gruptan lider çıkmayı başardı. Gecenin ikinci maçında ise Faisal İslam Bankası, Asbank'ı mağlup etti.

Yayın Tarihi: 02/10/15 15:10
okuma süresi: 2 dak.
Türk Bankası gruptan lider çıktı
A- A A+

Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"nda çeyrek finale yaklaşıldı. Turnuvada B grubunda yapılan maçlarda Türk Bankası ve Faisal İslam Bankası rakiplerini mağlup etti.

Türk Bankası'na taraftar desteği

Göçmenköy Halı Sahası'nda oynanan gecenin ilk maçında grubun iki yenilgisiz takımı Türk Bankası ile Türkiye Garanti Bankası karşılaştı. Banka bünyesinde kurulan ritim atölyesinin coşkulu taraftar desteği sayesinde büyük çekişmeye sahne olan maça hızlı başlayan Türk Bankası, ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-2 mağlup etti. Türk Bankası bu sonuçla beş maçta beş galibiyet alarak gruptan lider çıktı. Türkiye Garanti Bankası ise 12 puanla grupta ikinci sırada yer alarak adını çeyrek finale yazdırdı.

İddiasız maç Faisal İslam'ın

Grupta iddiası olmayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf Faisal İslam Bankası oldu. Toplam 17 golün atıldığı Faisal İslam Bankası ile Asbank arasındaki maçı 10-7'lik skorla Faisal İslam Bankası kazandı. Grup maçlarını tamamlayan her iki takım da çeyrek finale çıkma şanslarını kaybetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.