SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gruplarda sona doğru

Gruplarda sona doğru

Türk Bankası'na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"nda önceki gün A grubunda yapılan maçta Türkiye Halk Bankası günü galip kapatan takım oldu.

Yayın Tarihi: 06/10/15 15:07
okuma süresi: 2 dak.
Gruplarda sona doğru
A- A A+

Gol yağmuru

Göçmenköy Halı Sahası'nda oynanan karşılaşmada kale ağları toplam 17 kez havalandı. A grubunda iddiası kalmayan Kooperatif Merkez Bankası ile Türkiye Halk Bankası arasındaki mücadeleyi 11-6'lık skorla kazanan Türkiye Halk Bankası, grubu üçüncü sırada tamamladı. Türkiye Halk Bankası'nın en iyi üçüncüler arasında yer alarak çeyrek finale çıkıp çıkamayacağı, C Grubu'ndaki son maçların ardından belli olacak.

Creditwest oynamadan kazandı

Creditwest Bank ile İktisat Bankası arasındaki mücadele, İktisat Bankası'nın sahaya çıkmaması nedeniyle yapılamadı ve Creditwest 3-0 hükmen galip gelen takım oldu. A grubunda Creditwest Bank ile Limasol Türk Kooperatif Bankası çeyrek finale yükseldi.

Gruplarda son hafta

Turnuvada grup maçlarının tamamlanmasının ardından çeyrek final müsabakaları başlayacak. Şu ana kadar Creditwest, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Türk Bankası, Türkiye Garanti Bankası ve Novabank çeyrek finale yükselen takımlar oldular. Çeyrek final kuraları 8 Ekim Perşembe günü çekilecek. Çeyrek final maçları 12-13 Ekim tarihlerinde yapılacak. Yarı final maçlarının 15 Ekim Perşembe günü oynanacağı turnuvada final mücadelesi 19 Ekim Pazartesi günü oynanacak.

Gruplarda son maç 7 Ekim Çarşamba günü

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda grup maçları C grubunda (7 Ekim Çarşamba) oynanacak tek karşılaşma ile tamamlanacak.

Program şöyle:

Saat 19.00: Şekerbank-KKTC Merkez Bankası

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.