SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Yakın Doğu Melekleri'nin Türkiye Kupası mücadelesi başlıyor!

Yakın Doğu Melekleri'nin Türkiye Kupası mücadelesi başlıyor!

Türkiye Kupası için Samsun'a giden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, a Kupa mücadelesine hazır.

Yayın Tarihi: 07/10/15 16:53
okuma süresi: 3 dak.
Yakın Doğu Melekleri'nin Türkiye Kupası mücadelesi başlıyor!
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türkiye Kupası Grup Elemeleri'ndeki maçlarının hepsini Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynayacak olan Yakın Doğu Melekleri, 8 Ekim Perşembe Mersin Büyükşehir Belediyesi ile saat 18:15'te , 9 Ekim Cuma Edirne Belediyesi Edirnespor ile saat 18:15'te ve 11 Ekim Pazar Adana ASKİ ile saat 14:00'da karşılaşacak. Tüm karşılaşmalar TRT Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Rakipleri arasından Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Adana ASKİ ile NEU CUP ve Erciyes Cup'ta karşılaşmış olan takımın ilk kez mücadele edeceği takım ise Edirne Belediyesi Edirnespor.

Aslı Sevinç : "Hedefimiz 8'li Play-Off Grubuna Kalmak, Bunun İçin Tüm Gücümüzü Sahaya Yansıtacağız"

Konu ile ilgili konuşan takım kaptanı Aslı Sevinç, "rakiplerimiz arasından iki takım ile daha önceki hazırlık turnuvalarında mücadele ettik. Burada biraz daha farklı olacak; hazırlık turnuvasında değiliz, Türkiye Kupası için mücadele ediyoruz. Takımlar artık ligde mücadele edecek şekilde son hazırlıklarını yapıyor. Tanıdık rakipler de aslında yeni rakipler gibi olacak; biz de onlar için yeni rakipler gibiyiz. 4 WNBA oyuncumuz aramıza katıldı. Onların gelmesiyle tabi ki oyun kurgumuz, savunma setlerimiz farklılaştı. Grubumuzda ilk iki sırayı alıp 8'li play-off grubuna kalmak en büyük hedefimiz. Bunu gerçekleştirmek için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız" dedi.

Alper Durur: "Kıbrıs'ın Gururu Olarak Finallere Yükselmek İçin Mücadele Edeceğiz"

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur takımın Erciyes Cup'taki maçlarda tam kadro mücadele etme imkanı yakaladıklarını, yabancı oyuncuların takıma kaynaşma fırsatına sahip olduklarına vurgu yaptı. "Takımımızın yabancı transferlerinin de aramıza katıldığı ilk maçlarımızı hazırlık kupalarında yaptık. O maçlarda kendimizi denedik. Yabancı oyuncularımız da takımla çok çabuk kaynaştılar. Türkiye Kupası'nda zor bir kura çektik. Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde geçen yıl final oynayan Adana ASKİ ile birlikte grubumuzda olan Edirne Belediyesi Edirenespor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi takımları çok güçlü takımlar. Yakın Doğu Üniversitesi olarak biz de iyi bir takımız, potansiyelimiz yüksek. Kıbrıs'ın gururu olarak Türkiye Kupası'nda 8'li play-off'lara katılmak hedefiyle geldik; bu hedef için mücadele edeceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.