SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Çeyrek finalistler belirlendi

Çeyrek finalistler belirlendi

Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına bu yıl 11'incisi düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"nda grup maçları tamamlandı ve çeyrek finale yükselen sekiz takım belli oldu.

Yayın Tarihi: 08/10/15 16:08
okuma süresi: 2 dak.
Çeyrek finalistler belirlendi
A- A A+
Türk Bankası'na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"nda grup maçları önceki gün C grubunda oynanan tek maçla tamamlandı. KKTC Merkez Bankası günün galibi oldu.

Gollü maç

Göçmenköy Halı Sahası'nda oynanan KKTC Merkez Bankası ile Şekerbank arasındaki maçta kale ağları 21 kez havalandı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleyi KKTC Merkez Bankası 12-9 kazandı ve grubunu ikinci sırada tamamlayarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Son sekiz takım

Turnuvada son sekiz takım belli oldu. 18 takımın üç grupta mücadele ettiği turnuvada, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlarla birlikte en iyi 2 üçüncü takım çeyrek finale adını yazdırdı. A grubunda Creditwest Bank, Limasol Türk Kooperatif Bankası, B grubunda Türk Bankası, Garanti Bankası, C grubunda Türkiye İş Bankası ve KKTC Merkez Bankası ilk iki sırada yer alarak çeyrek finale yükseldi. C grubunda 10 puana sahip CapitalBank ile B grubunda 9 puanlı Novabank çeyrek finale üçüncü sıradan yükselen takımlar oldu.

Çeyrek final maçları

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda çeyrek final maçları 12-13 Ekim tarihlerinde yapılacak. Yarı final maçlarının 15 Ekim Perşembe günü oynanacağı turnuvada final mücadelesi 19 Ekim Pazartesi günü oynanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.