SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Creditwest ve Türk Bankası yarı finalde

Creditwest ve Türk Bankası yarı finalde

Türk Bankası tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"nda çeyrek final maçları başladı. Üç grupta 18 takımın mücadele verdiği ve gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlarla birlikte, en iyi üçüncü iki takımın çeyrek finale yükseldiği turnuvada Creditwest ve Türk Bankası yarı finale çıkan takımlar oldu.

Yayın Tarihi: 13/10/15 14:30
okuma süresi: 2 dak.
Creditwest ve Türk Bankası yarı finalde
A- A A+

Çekişmeli maçlar

Çeyrek final sersinde ilk maç NovaBank ile Creditwest arasında oynandı. Göçmenköy Halı Sahası'nda oynanan maça hızlı başlayan takım NovaBank oldu ve 1-0 öne geçti. Creditwest daha sonra oyunda dengeyi sağladı ve arka arkaya bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Oyundan kopmayan NovaBank, attığı golle skoru 2-2 yaptı. Maçın son anlarında rakibine bir gol daha atan Creditwest 3-2 öne geçti ve maçı bu skorla kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Kıyasıya mücadelede zafer Türk Bankası'nın

Grup maçlarının kayıpsız tek takımı olan Türk Bankası, çeyrek finalde KKTC Merkez Bankası ile karşılaştı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan mücadelenin ilk yarısını 1-0 mağlup kapatan Türk Bankası, ikinci yarıda Mustafa Eren Sıçramaz'ın ayağından bulduğu gollerle maçı 2-1'lik skorla kazanarak yarı finale yükselen taraf oldu.

Yarı finaller 15 Ekim Perşembe günü oynanacak

"Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"'nda yarı final maçları 15 Ekim Perşembe günü oynanacak. Göçmenköy Halı Sahası'nda yapılacak maçların ardından galip gelen takımlar finale yükselecek. Turnuva, 19 Ekim Pazartesi günü yapılacak üçüncülük ve final mücadeleleriyle tamamlanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.