SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Yakın Doğu Melekleri Ordu deplasmanında

Yakın Doğu Melekleri Ordu deplasmanında

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Oyuncuları ve Başantrenör Alper Durur Orduspor maçı öncesi görüşlerini ifade etti.

Yayın Tarihi: 07/11/15 11:45
okuma süresi: 4 dak.
Yakın Doğu Melekleri Ordu deplasmanında
A- A A+

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 4. Hafta karşılaşmalarında deplasmanda Orduspor ile oynayacak olan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, kaşılaşmaya hazır.

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, maç öncesi görüşlerini ifade eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur ile takım kaptanı Aslı Sevinç ve Tiffany Hayes Ortdu maçı öncesi şunları söyledi;

Alper Durur "Ordu Spor benim eski takımım olduğu için bu karşılaşma benim için diğerlerinden daha farklı, daha duygusal"

Orduspor maçı öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Başantrenör Alper Durur, sezona iyi başladıklarını ve giderek daha iyi olduklarına vurgu yaptı. "Bu sene Süper Lig'de yer alan bir takım iyi oldukça iyi mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Giderek ligin dinamiklerine daha iyi ısındığımızı ve daha bütünleşik oynadığımızı düşünüyorum. Beşiktaş galibiyeti bizim özgüvenimizin artması açısından önemliydi. Ordspor de çok iyi bir kadroya sahip ve bizim gibi hızlı basketbol oynuyorlar. Bu nedenle Pazar günkü maç zor ama çok heyecanlı geçecek" diyen Alper Durur, Orduspor ile oynanacak maçın kendisi için diğer maçlardan fakına değindi. "Orduspor benim eski takımım. Şimdi başka bir takımı çalıştırarak Ordu Spor'un karşısına çıkıyorum. Bu maç benim için biraz daha duygusal ve farklı olacak" dedi.

Aslı Sevinç: Maça Hazırız...

Takım kaptanı Aslı Sevinç, takımın dinamiklerinin tamamlandığını, sadece gelişmeye ve kazanmaya odaklandıklarını ifade etti. "Süper Lig'deki 4. Hafta mücadelemizi Orduspor karşısında, deplasmanda vereceğiz. Takım olarak Süper Lig'in iyi takımlarından olduğumuzu düşünüyorum. Gerek antrenmanlarda gerekse sahade odaklandığımız iki konu var. Biri kendimizi ve takımı geliştirmek, diğeri ise kazanmak. Ortaya koyduğumuz tüm mücadelemiz bu iki odak etrafında şekilleniyor. Tüm takım olarak sahada en iyi mücadelemizi ortaya koyuyoruz. Sezon başında bir ideal ile yola çıktık, bu yolda gerekenleri yapmaya devam edeceğiz. Orduspor maçı için hazırlıklarımızı tamamladık, heyecanla oyun gününü bekliyoruz" dedi.

Tiffany Hayes: Galibiyetle döneceğiz...

Tiffany Hayes ise "Türkiye Kadınlar Süper Liginin yapısı kesinlikle çok zor ve çok sert, tüm takımlar ve oyuncular gerçekten çok iyi, en iyi ligler arasında yer almasının sebebi bu. Takım olarak ilk 3 haftada sadece 1 mağlubiyetimiz var, bu şekilde kalması için uğraşacağız.

Takım olarak Ordspor maçına hazır olduğumuzu düşünüyorum, galibiyetle dönmek istiyoruz"dedi. Orduspor'un ev sahipliğinde Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma 8 Kasım 2015 Pazar günü, saat 14:00'da başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.