SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ordu Spor: 94 - Yakın Doğu Üniversitesi: 80

Ordu Spor: 94 -  Yakın Doğu Üniversitesi: 80

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi temsilcimiz Yakın Doğu Üniversitesi, dördüncü hafta maçında Ordu Spor ile deplasmanda karşılaştı. Maçtan galip ayrılan taraf 94-80 skorla Ordu Spor oldu.

Yayın Tarihi: 08/11/15 16:37
okuma süresi: 2 dak.
Ordu Spor: 94 -  Yakın Doğu Üniversitesi: 80
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda oynanan maçta, oyuna rakip takımın guardlarına press uygulayarak başlayan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı'na alan savunması ve adam adama savunma ile karşılık veren Ordu Spor, karşılaşmanın ilk periyodunu 33-21 önde kapattı. Kısa sürede her iki takımda da gerçekleşen fazla sayıda takım ve oyuncu faulleri sebebiyle yaşanan oyuncu kullanım kısıtı ve serbest atışların skora büyük etkisi oldu. Son derece çetin ve çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk devresi 57-35, üçüncü periyodu da 81-59 Ordu Spor üstünlüğüyle kapandı.

Tüm güçleri ile mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, hücum setlerine ağırlık vermesine rağmen, bloklar ve adam adama savunmayla karşılık veren Ordu Spor, son periyodda da üstünlüğünü devam ettirdi. Temposu hiç azalmayan karşılaşmada her iki takımda da yaşanan top kayıpları ve Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı'nın hücumdan boş dönmesi ile maç 94-80 skorla Ordu Spor galibiyetiyle sonuçlandı.

Alyssa Thomas 26 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Kelsey Bone 18, Ana Dabovıc 12, Tiffany Hyes 11 sayı ile takımın en skorer isimleri oldular.

Yer:Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu
YDU:Asena 4, Bone 18, Bahar 2, Lucie Melek, Aslı , Hülya 7, Hayes 11,Gizem, Dabovic 12, Tuğçe, Thomas 26, Huriye

Ordu Spor: Gülşah Duman, Ferda 8, Eda, Feyzanur, Gülşah Akkaya, D'Andra 22, Jelena 19, Özge, 2, Tıjena 21, Courtney Michelle 22, Elvan
1.periyot: 33-21 (Ordu Spor)
İlk yarı: 57-35 (Ordu Spor)
3.periyot: 81-59 (Ordu Spor)
Maç sonucu: 94-80 (Ordu Spor)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.