SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Türk Milli Takımı, Atina üzerinden Güney Kıbrıs'a gitti!

Türk Milli Takımı, Atina üzerinden Güney Kıbrıs'a gitti!

Ümit Milli Futbol Takımı, 21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 12 Kasım Perşembe günü deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi ile yapacağı maç için Güney Kıbrıs'a gitti.

Yayın Tarihi: 11/11/15 07:52
okuma süresi: 1 dak.
Türk Milli Takımı, Atina üzerinden Güney Kıbrıs'a gitti!
A- A A+

Türkiye'nin Ümit Milli Futbol Takımı, 21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 12 Kasım Perşembe günü deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi ile yapacağı maç için Güney'e gitti..

Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçakla Yunanistan'ın başkenti Atina'ya hareket eden ay-yıldızlı kafile, buradan aktarma yaparak Kıbrıs Rum Kesimi'nin Larnaka kentine geçecek.

Aradippou Stadı'nda bugün bir antrenman gerçekleştirecek milliler, Kıbrıs Rum Kesimi karşılaşmasının hazırlıklarını yarın maçın oynanacağı Ammochostos Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Ümit Milli Futbol Takımı ile Kıbrıs Rum Kesimi, 12 Kasım Perşembe günü saat 14.30'da karşı karşıya gelecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.