SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Bisikletler "kansere karşı yol-a-çık" etkinliğinde sürüldü

Bisikletler "kansere karşı yol-a-çık" etkinliğinde sürüldü

Kanser Araştırma Vakfı'nın (KAV), Telsim sponsorluğunda meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği "Kansere Karşı Yol-a-çık" bisiklet turu bugün yapıldı.

Yayın Tarihi: 14/11/15 15:08
okuma süresi: 2 dak.
Bisikletler "kansere karşı yol-a-çık" etkinliğinde sürüldü
A- A A+

Tur için saat 09.00'da Levent Koleji önünde toplanıldı. Bisiklet turu sırasıyla, Ortaköy-Dereboyu-TC. Büyükelçilik binası önünden Önder Mağazaları-Sabri Orient kavşağı güzergahlarını izleyerek tekrar Levent Koleji önünde sona erdi.

Telsim'den yapılan açıklamaya göre, etkinliğe Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KAV Başkanı Prof. Mustafa Camgöz, halkın duyarlılığına her zaman güvendiğini ve katılımın kendisini çok mutlu ettiğini ettiğini ifade etti. Etkinlikten elde gelirin KAV'ın Kıbrıs'taki su ve toprak analizlerinde kullanılmak üzere oluşturulan fona aktarılacağını kaydeden Camgöz, vakfın araştırmalarına hız kesmeden devam ettiğinin altını çizdi.

Camgöz, bisiklet turuna katılarak meme kanseri konusunda konusunda farkındalık yaratılmasına katkıda bulunan herkese duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Camgöz, ayrıca etkinliğe iletişim desteği veren ve bisiklet turuna da katılan Telsim'in Genel Müdürü Rasim Karas'a ve sivil toplum örgütü temsilcilerine teşekkür belgesi takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.