SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıslı Sami Hamidi'den Azerbaycan adına dünya beşinciliği

Kıbrıslı Sami Hamidi'den Azerbaycan adına dünya beşinciliği

Macaristan'ın Budapeşte şehrinde 13-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Dünya Fitness Şampiyonası'na Azerbaycan adına katılan Sami Hamidi dünya beşinciliği elde etti.

Yayın Tarihi: 16/11/15 11:16
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıslı Sami Hamidi'den Azerbaycan adına dünya beşinciliği
A- A A+

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından geçtiğimiz aylarda çeşitli prosedürlerle Türkiye'de düzenlenen yarışmaya katılması engellenen Sami Hamidi'ye Azerbaycan milli takımı kapılarını açtı.

Macaristan'ın Budapeşte şehrinde 13-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Dünya Fitness Şampiyonası'na Azerbaycan adına katılan Sami Hamidi yarışma günü sosyal medya'ya paylaştığı video ile bu sürpriz gelişmeyi kamuoyuna duyurdu. Geçtiğimiz aylarda KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından çeşitli prosedürlerle Türkiye'de yapılan yarışmaya katılması engellenen Sami Hamidi böylelikle Dünya Fitness Fampiyonası'na da katılamayacaktı. Ancak Azerbaycan milli takımı Sami Hamidi'ye kapılarını açarak onun Budapeşte'de düzenlenen Dünya Şampiyonası'na katılmasını sağladı. Yarışmaya katılan Sami Hamidi, 178+ kategorisinde 37 ülkeden katılan yarışmacılar arasında dünya beşinciliği elde etti.

"Podyuma çıkmamam için çaba sarf ettiler"

Sami Hamidi yarışma sonrası sosyal medya'da paylaştığı ikinci videoda KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu'nun kendisine engel olmaya çalıştığını ve podyuma çıkmaması için çaba sarfettiğini dile getirdi. Hamidi onların bu çabasına rağmen podyuma çıkarak beşincilik kupasını aldığını ve bu kupayı hem KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonuna hem de kendisini seven destek veren tüm insanlara armağan ettiğini vurguladı.

Haber Kıbrıs / İbrahim Toz

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.