SPOR
okuma süresi: 2 dak.

"Türk Bankası Süper Kupası" heyecanı sürüyor

"Türk Bankası Süper Kupası" heyecanı sürüyor

Türk Bankası tarafından düzenlenen "11. Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası" şampiyonu Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Türk Bankası'nın ana sponsorluğunu üstlendiği "KTSYD Omaç Başat Halı Saha Futbol Turnuvası" şampiyonu Havadis Gazetesi 18 Kasım Çarşamba akşamı "Türk Bankası Süper Kupası" için karşılaşacak.

Yayın Tarihi: 16/11/15 17:15
okuma süresi: 2 dak.
"Türk Bankası Süper Kupası" heyecanı sürüyor
A- A A+

Türk Bankası tarafından geleneksel olarak Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına düzenlenen "11. Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası" şampiyonu Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından organize edilen ve Türk Bankası'nın ana sponsorluğunu üstlendiği "KTSYD Omaç Başat Halı Saha Futbol Turnuvası" şampiyonu Havadis Gazetesi, 18 Kasım Çarşamba akşamı "Türk Bankası Süper Kupası" için karşı karşıya gelecek.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"nda, üç grupta toplam 18 takım mücadele vermiş ve Limasol Türk Kooperatif Bankası turnuvada arka arkaya üçüncü şampiyonluğunu kazanmıştı. Merhum spor yazarı Omaç Başat'ın adı verilen, 6 takımın 3'erli iki grupta mücadele ettiği "KTSYD Halı Saha Futbol Turnuvası"nda ise Havadis Gazetesi şampiyonluğunu ilan etmişti.

Her iki turnuvanın şampiyon takımları, "Türk Bankası Süper Kupası" için 18 Kasım Çarşamba akşamı saat 19.00'da Göçmenköy Halı Sahası'nda karşılaşacak ve mücadeleyi Alper Aligüllü yönetecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.