SPOR
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ - Çetinkaya Türk Spor Kulübü maçlarını izleyenler uçak bileti kazanacak

GAÜ - Çetinkaya Türk Spor Kulübü maçlarını izleyenler uçak bileti kazanacak

GAÜ-Çetinkaya Türk Spor kulübü ve Cyprus XP arasında yapılan anlaşma ile her maçta izleyicilere çekilişle uçak bileti verilecek. GAÜ- Çetinkaya Türk Spor Kulübü Basın Sözcüsü Erhan Başay'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Yayın Tarihi: 16/11/15 17:33
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ - Çetinkaya Türk Spor Kulübü maçlarını izleyenler uçak bileti kazanacak
A- A A+

"GAÜ-ÇETİNKAYA TÜRK SPOR KULÜBÜ VE CYPRUS XP TRAVEL İŞBİRLİĞİ İLE TARAFTARIMIZ UÇUYOR…

GAÜ-Çetinkaya Türk Spor kulübü ile Cyprus XP arasında yapılan yeni bir anlaşma ile GAÜ-Çetinkaya taraftarına ve maç severlere yönelik ayrıcalıklı bir hediye verilmesi kararı alınmıştır.

Bu işbirliği anlaşması çerçevesinde, GAÜ-Çetinkaya'nın ev sahipliğinde yapılan her maçta izleyicilere çekilişle uçak bileti verilecektir.

GAÜ-ÇETINKAYA TÜRK SPOR KULÜBÜ MAÇLARINI IZLEYENLER KAZANIYOR…

İzleyicilerin maç girişlerinde alacağı biletlerdeki numaralara ve yine maç girişlerinde satışı yapılan GAÜ-Çetinkaya ürünlerini alan izleyicilere verilecek şans numaralarına göre yapılacak çekiliş sonucunda 2 kişiye Türkiye'nin herhangi bir yerine gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecektir.

Öncelikle bu anlaşma için Cyprus XP Travel Direktörü Sayın Zeki Ziya'ya teşekkürlerimizi; taraftarlarımıza, camiamıza ve futbol severlere sevgilerimizi sunarız."

Erhan Başay

GAÜ- Çetinkaya Türk Spor Kulübü Basın Sözcüsü

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.