SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Legend 4 Ever, Zeka Özteknik 1/10 ölçekli elektirikli model araç yarışı

Legend 4 Ever, Zeka Özteknik 1/10 ölçekli elektirikli model araç yarışı

Ülkemizin yetiştirmiş olduğu, dünya şampiyonu karting sporcumuz merhum Zeka Özteknik anısına bu yıl geleneksel olarak düzenelenen 1/10 Ölçekli Elektirikli Model Araç şampiyonasının dörtdüncüsü 21-22 Kasım 2015 Tarihinde Lefkoşa TEAM NCRC ARENA'da düzenlenecektir.

Yayın Tarihi: 18/11/15 13:22
okuma süresi: 1 dak.
Legend 4 Ever, Zeka Özteknik 1/10 ölçekli elektirikli model araç yarışı
A- A A+

Ülkemizin yetiştirmiş olduğu, dünya şampiyonu karting sporcumuz merhum Zeka Özteknik anısına bu yıl geleneksel olarak düzenelenen 1/10 Ölçekli Elektirikli Model Araç şampiyonasının dörtdüncüsü 21-22 Kasım 2015 Tarihinde Lefkoşa TEAM NCRC ARENA'da düzenlenecektir. Türkiyenin önde gelen yarışmacılarının da katılacağı yarışma. 3 farklı kategoriden oluşacaktır.

Legend 4 Ever yarış organizasyonu Türk modelcileri arasındaki en kalabalık yarışlardan biri olması ile büyük bir yarışmacının anısına gösterilen saygıyı en güzel şekilde ifade etmektedir.

3 farklı kategori de düzenlenecek yarış. F1, Stok(kontollü) ve Modified klasmanında yapılacaktır. Sadece on-road, elektirikli araçların yarışabileceği yarışlarda, yarışmacılar haricindeki model severlerinde ilgisi beklenmektedir. Yarışma 21 Kasım 2015'de serbest antremanlarla başlayacak ve finalleri 22 Kasım Pazar günü öğleden sonra yapılacaktır

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.