SPOR
okuma süresi: 1 dak.

KTSYD'de "Spor Gazeteciliği" konuşulacak

KTSYD'de "Spor Gazeteciliği" konuşulacak

KTSYD eğitim seminerlerine devam ediyor. Dernek bu akşam saat 18.00'de "Spor Gazeteciliği ve Haber Yazımı" konularında eğitim verecek.

Yayın Tarihi: 18/11/15 14:51
okuma süresi: 1 dak.
KTSYD'de "Spor Gazeteciliği" konuşulacak
A- A A+

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) eğitim seminerlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta "Spor Fotoğrafçılığı" seminerini gerçekleştiren KTSYD, bu akşam da "Spor Gazeteciliği ve Haber Yazımı" konulu bir seminer düzenleyecek. Seminerde konuşmacı Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) öğretim üyesi Öğr. Gör. Nurten Avtürk Koldaş olacak. KTSYD Genel Merkezi'ndeki seminer saat 18.00'de başlayacak.

Üyelerinin bilgilerini güncelleme konusunda titiz çalışan ve bu yönde olumlu adımlar atan KTSYD yönetimi, bu bağlamda spor gazeteciliğinin olmazsa olmazı haber yazımı ve haber yazım teknikleri konularında üyelerini bilgilendirecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.