SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Meter Mevsimler, Avrupa Şampiyonu oldu

Meter Mevsimler, Avrupa Şampiyonu oldu

Girne Amerikan Üniversitesi'nin sponsor olduğu Kıbrıslı Türk sporcu Meter Mevsimler, Fitness Sporunun "Best Model"i olarak bilinen Avrupa'nın en büyüğü WBFF European yarışmasında birinci oldu.

Yayın Tarihi: 19/11/15 09:12
okuma süresi: 2 dak.
Meter Mevsimler, Avrupa Şampiyonu oldu
A- A A+

Yarışmada Türkiye adına podyuma çıkan Meter Mevsimler, uluslararası fuarlarda da Türkiye'nin ve Kıbrıs'ın temsilinin önünü açtı.?Mevsimler, kendi kategorisi olan Amatör Muscle Model 35 sporcunun katıldığı yarışmada birinciliği kazanarak Türkiye'de bu alanda Fitness sektöründe uluslararası fuarlarda (Köln, Birmingham, Las Vegas) görünmesi ve öne çıkmasına öncü oldu.

Mevsimler artık bir dünya markası?

Uluslararası spor markaları ve reklam yüzlerinin belirlendiği London UK Muscle Model yarışmasında Meter Mevsimler hem fiziği hem de yakışıklılığı ile göz doldurdu.

Dünyaca tanınmış Sergi Constance, Jaco D Bruyn, Roger Spines gibi fitness sektörünün önde gelen isimlerinin yanına artık Meter Mevsimler ismi de eklenmesi, hem Türkiye adına hemde KKTC'deki Fitness sektörü ile ilgilenen sporcular adına önemli bir kilometre taşı oldu.?

Serhat Akpınar'a teşekkür

Girne Amerikan Üniversitesinin sponsorluğunda katıldığı yarışmadaki başarısı için GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar'a özellikle teşekkür ettiğini ve GAÜ desteğinin kendisinde özel bir yeri olduğunu vurgulayan KKTC'nin uluslararası alanda Pro Muscle Model'i olan Mevsimler, "Girne Amerikan Üniversitesi'ne özellikle teşekkür ediyorum, bana güvendiler ve desteklediler. İnanınca nelerin başarabileceğini ülkemiz sporcularına kanıtladık ve genç sporcuların daha büyük hedeflere odaklanabilmeleri için bir vizyon ortaya koyduk, çok mutluyum" dedi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.