SPOR
okuma süresi: 2 dak.

"Türk Bankası Süper Kupası" sahibini buldu

"Türk Bankası Süper Kupası" sahibini buldu

Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Havadis Gazetesi'nin mücadele ettiği "Türk Bankası Süper Kupası" Limasol Türk Kooperatif Bankası'nın oldu.

Yayın Tarihi: 19/11/15 16:42
okuma süresi: 2 dak.
"Türk Bankası Süper Kupası" sahibini buldu
A- A A+

Türk Bankası tarafından düzenlenen "11. Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası" şampiyonu Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Türk Bankası'nın ana sponsorluğunu üstlendiği "KTSYD Omaç Başat Halı Saha Futbol Turnuvası" şampiyonu Havadis Gazetesi'nin mücadele ettiği "Türk Bankası Süper Kupası" Limasol Türk Kooperatif Bankası'nın oldu. Göçmenköy Halı Sahası'nda oynanan maçta Limasol Türk Kooperatif Bankası rakibi Havadis Gazetesi'ni 3-1'lik skorla yendi ve bu yıl ilk kez düzenlenen etkinlikte Süper Kupa'nın da sahibi oldu.

Ödül töreni

Mücadelenin ardından yapılan ödül töreninde Havadis Gazetesi oyuncularına madalyalarını ve ikincilik plaketini Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli takdim etti. Törende, karşılaşmanın hakemi Alper Aligüllü'ye anı madalyası Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Bülent Kılıçoğlu tarafından verildi.

Süper Kupa sahibi Limasol Türk Kooperatif Bankası ise kupasını Türk Bankası Genel Müdürü M. A. Yunus Rahmioğlu'nun elinden aldı. Ödül töreninde konuşan Türk Bankası Genel Müdürü M. A. Yunus Rahmioğlu, bu yıl ilk kez düzenlenen "Türk Bankası Süper Kupası" mücadelesine katılan takımlara teşekkür etti ve tüm katılımcıları kutladı. Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.