SPOR
okuma süresi: 2 dak.

GG binası, Hijyen sorunu nedeniyle mühürlendi

GG binası, Hijyen sorunu nedeniyle mühürlendi

Lefkoşa'nın spor kulüplerinden Gençlik Gücü Spor Kulübü'nün işletmesi başkasına ait olan büfesi, hijyen koşullarına uygun olmadığı için Lefkoşa Türk Belediyesi Sağlık Şubesi tarafından mühürlendi.

Yayın Tarihi: 21/11/15 09:20
okuma süresi: 2 dak.
GG binası, Hijyen sorunu nedeniyle mühürlendi
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Gençlik Gücü Spor Kulübü'nün işletmesi başkasına ait olan büfesi, sağlık koşullarına uygun olmaması nedeniyle LTB Sağlık Şubesi tarafından dün mühürlendi.

LTB Sağlık Şubesi'nden alınan bilgiye göre şubenin aylar önce yaptığı uyarılara ve sağlık ekiplerinin 10 günü aşkın bir süredir düzenli olarak gerçekleştirdikleri görüşmelere rağmen, lokal içindeki mutfağın sağlık koşullarına uygun hale getirilmemesi üzerine dün lokalin büfe ve mutfak kısmı mühürlendi.

Sağlık karnesi de yok

LTB Sağlık Şubesi Amiri Levent Özverel Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, lokalin çalıştırılması için belediyeden alınması gereken iznin süresinin ise sona erdiğini ve yenilenmediğini de bildirdi. Şube Amiri Özverel, büfeyi çalıştıran kişinin sağlık karnesi olmadığını, ayrıca yatılı olarak birisinin kalmasına izin verdiğinin de altını çizdi. Özverel, sporcuların etkilenmemesi için ise lokalin sadece mutfak bölümü ile salon bölümünün mühürlendiğini vurguladı.

Choudhry: "Kulüble ilgisi yok"

GG Spor Kulübü Başkanı Suma Zafer Choudhry ise, konunun tamamen büfeyi çalıştıran kişinin hijyen kurallarına uymamasından kaynaklandığını ve durumun kulübü bağlamadığını ifade ederek, söz konusu kişinin kulüble yaptığı kira sözleşmesinin aralık ayı sonunda sona ereceğini de sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.