SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Güreşçilerimizden 5'te 5

Güreşçilerimizden 5'te 5

"Uluslar arası Adem Jashari Büyükler Serbest Güreş Turnuvası" gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 22/11/15 14:12
okuma süresi: 1 dak.
Güreşçilerimizden 5'te 5
A- A A+

Kosova'da yapılan "Uluslar arası Adem Jashari Büyükler Serbest Güreş Turnuvası"na katılan Ömer Çavuşoğlu ve Emrah Yeşilırmak ikincilik elde etti. Salih Kurşun, Murat Göztaş ve Hakkı Karapelit ise üçüncü oldu.

Beş güreşçimiz ile katıldığımız turnuvada, 5 güreşçilerimiz, ülkemize iki gümüş, üç tane bronz madalya kazandırarak gurur yaşattılar.

Hakem, Kemal Bayraktar çok başarılı maçlar çıkararak takdir topladığı turnuvada, Kosova, Arnavutluk, Makedonya, Bosna Hersek, Türkiye, Bulgaristan, Fransa ve KKTC'den toplam 80 sporcu mücadele etti.

Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz, sporcuların aldığı başarılardan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken Kavaz, her geçen gün sporcularımızda artan tecrübe ile başarıların geldiğini hatırlattı ve bu gururu yaşatan sporcuları kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.