SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Platini için ömür boyu men iddiası!

Platini için ömür boyu men iddiası!

FIFA Etik Kurulu Soruşturma Komisyonu'nun, 90 gün men cezası bulunan UEFA Başkanı Michel Platini'nin ömür boyu futboldan uzaklaştırılmasını talep ettiği öne sürüldü.

Yayın Tarihi: 25/11/15 07:36
okuma süresi: 1 dak.
Platini için ömür boyu men iddiası!
A- A A+

Platini'nin avukatı Thibaud d'Ales, komisyonun hazırladığı raporda Fransız futbol adamına ömür boyu men cezası istendiğini iddia ederek, kararı "skandal" olarak değerlendirdi.

Avukat D'ales, adı Platini'yle yolsuzluk iddialarına karışan FIFA Başkanı Joseph Sepp Blatter hakkında da benzer bir karar olup olmadığı konusunda ise yorum yapmadı.

FIFA Etik Kurulu Adalet Komisyonu dün FIFA'daki yolsuzluk operasyonu kapsamında futboldan 90 gün men cezası alan Blatter ve Platini hakkında resmi soruşturma açtığını duyurmuştu.

Komisyonun hazırladığı raporda Platini ve Blatter için 7 yıl hak mahrumiyeti cezası istendiği de iddia edilmişti. Blatter ve Platini hakkındaki soruşturmanın aralık ayı içinde sonlandırılması planlanıyor.

Soruşturmadaki suçlamalar arasında Blatter'in, Platini'ye 2 milyon İsviçre Frangı (yaklaşık 2 milyon dolar) verdiği iddiası da bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.