SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Premier Lig böyle rekor görmedi

Premier Lig böyle rekor görmedi

Leicester City'nin Manchester United ile 1-1 berabere kaldığı maçta gol bulan Jamie Vardy, üst üste 11 karşılaşmada gol atarak rekor kırdı.

Yayın Tarihi: 29/11/15 20:12
okuma süresi: 1 dak.
Premier Lig böyle rekor görmedi
A- A A+
İngiltere Premier Lig'de Leicester City, sahasında Manchester United ile 1-1 berabere kalırken, takımının eşitlik golünü atan Jamie Vardy, tarihe geçti. Takımı adına üst üste 11. maçta gol atan Vardy, ligde Hollandalı Ruud Van Nistelrooy'a ait 10 maç peş peşe gol atma rekorunu kırdı.

Gol atma serisine 29 Ağustos'ta Bournemouth maçıyla başlayan İngiliz futbolcu, Manchester United mücadelesiyle üst üste 11. maçında da gol sevinci yaşadı. Jamie Vardy, ligdeki gol sayısını da 14'e çıkardı.

ZİRVEDE KAZANAN OLMADI!

Daha önce Stocksbridge Park Steels, FC Halifax Town, Fleetwood Town formaları giyen ve 2012'den beri Leicester City futbolcusu olan Vardy, bugüne kadar mavi beyazlı ekiple çıktığı 121 resmi maçta 40 gol kaydetti.

Vardy ilk kez bu yıl İngiltere forması giydi. Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 4 maça çıkan Vardy, gol atma başarısı gösteremedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.