SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Off Road 2015 sezonu tamamlandı

Off Road 2015 sezonu tamamlandı

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği'nin (KKORD) organize ettiği KKTC 2015 Off Road Şampiyonası'nda sezon, Gönyeli Plümer Koruluğu'nda yapılan "Baştaşlar Off Road" yarışı ile tamamlandı.

Yayın Tarihi: 30/11/15 07:53
okuma süresi: 2 dak.
Off Road 2015 sezonu tamamlandı
A- A A+

5 yarışlık KKTC 2015 Off Road Şampiyonası'nda sezon, Gönyeli Plümer Koruluğu'nda yapılan Baştaşlar Plümer Off Road Yarışı ile tamamlandı. 1,5 katsayılık sezonun en önemli yarışlarından olan Baştaşlar Plümer yarışında 27 ekip start alırken, zorlu etaplar sonunda 18 ekip finiş görebildi.

İki kez Plümer etabı ve 1 kez de Orman etabının geçildiği yarışta, Plümer etaplarında en iyi dereceyi elde eden Niyazi Bedel –Hasan Güney ikilisi günü zirvede tamamlarken 2015 sezonunu da hem genel klasmanda hemde S3 kategorisinde şampiyon olarak tamamlamayı başardılar.

3 kategori üzerinden yapılan yarışta, S3 kategorisinde Hakan Sezerli-Okan Ahçıoğluları, S2 kategorisinde Soyer Arseven-Zühtü Cumalıgil ikilileri zirvede yer almayı başarırken, S1 kategorisin zirvesindeki ekip Hüda Hüdan-Hasan Reyhan ikilisi oldu.

Bu sonuçla S2 kategorisi pilotlar şampiyonu Ramadan Kıral, Co-Pilotlar şampiyonu ise Görkem Eren oldu. S1 kategorisinin şampiyon ekibi ise Hüda Hüdan-Hasan Reyhan ikilisi oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.