SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Tenis Federasyonu Milli Takım Antrenörü Ülker en iyi antrenörler seminerine katıldı

Tenis Federasyonu Milli Takım Antrenörü Ülker en iyi antrenörler seminerine katıldı

Gönyeli Tenis Kulübü baş antrenörü ve Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Milli Takım Antrenörü Mustafa Ülker Avustralya Açık Tenis Turnuvasında 14-17 ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleşen ve dünyanın en iyi antrenörlerinin katıldığı antrenörler seminerinden (GrandslamCouchesConferance) çok önemli bilgiler aldığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 24/01/16 10:21
okuma süresi: 3 dak.
Tenis Federasyonu Milli Takım Antrenörü Ülker en iyi antrenörler seminerine katıldı
A- A A+

Avustralya Açık Tenis Antrenörler Konferensında Mustafa Ülker Dünyanın heryerinden 25000 çocuğun katıldığı açılış gününde sahaya inerek bir kısım çocukla Avustralya açık kortlarında antraman yaptı.

Gönyeli Tenis Kulübü baş antrenörü ve Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Milli Takım Antrenörü Mustafa Ülker Avustralya Açık Tenis Turnuvasında 14-17 ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleşen ve dünyanın en iyi antrenörlerinin katıldığı antrenörler seminerinden (Grandslam Couches Conferance) çok önemli bilgiler aldığını açıkladı.

Avustralya Açık Tenis Antrenörler Seminerine Serena Williams, Marcos Baghdatis ve Grigor Dimitrov gibi önemli isimlerle çalışmış Patrick Mouratoglou, Andy Murray in annesi Judy Murray, İspanya'nın önemli Tenis Akademilerinden olan Topspin Tenis Akademisinin sahibi Richard Gonzalez, İngiltere'nin 10 yaş performans Antrenörü Simon Wheatley ve bunun gibi daha birçok isim ile bire bir konuşma şansı buldu. Konuştuğu tüm antrenörlerle ülke tenisimizi nasıl geliştireceğimizi konuşan Ülker bir çok konuşmacı antrenörün ülke tenisimizi yerinde görmek istediklerini açıkladı.

Önümüzdeki aylarda bu antrenörlerden birileri ülkemize federasyonumuz tarafından devet edilecektir.

Konferansın yanı sıra Mustafa Ülker Avustralya Acık Tenis Turnuvasının Dünyanın her yerinden 25000 çocuğun katılımı ile gerçekleşen açılış gününde Emma Doyle nin baş antrenörlüğünü yaptığı korta inip farklı oyuncularla Avustralya antraman teknikleriyle 3 saat boyunca çalışma fırsatı buldu.

Gönyeli Tenis Kulübünün ve Gönyeli belediyesinin katkılarıyla Avustralyaya giden Mustafa Ülker Konferansın dışında kulübünün 2 oyuncusu Derin Öcal Ve Sevim Akbaş ile özel kampa katıldı. Kampta oyuncuların eksikleri ve yapmaları gerekenler üzerine analiz yapıldı. Çocuklara hazırlanan bu özek kampın Başantrenörlüğünü Avustralyalı Emma Doyle yaparken yardımcı antrenörlüğnü de Jason Kennedy yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.