SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ortak ralli şampiyonası için kolları sıvandı

Ortak ralli şampiyonası için kolları sıvandı

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) yetkilileri ile Kıbrıs Otomobil Derneği, (Cyprus Automobile Association-CAA) yetkilileri, ortak ralli şampiyonası için kolları sıvadı.

Yayın Tarihi: 25/01/16 10:18
okuma süresi: 2 dak.
Ortak ralli şampiyonası için kolları sıvandı
A- A A+

Ortak 2016 Kıbrıs Ralli Şampiyonası için çalışmalar yapan KKTOK yetkilileri ile CAA yetkililerinin taslak üzerinde anlaşmaları durumunda bu sezon ralli şampiyonası Rum-Türk işbirliği ile tek şampiyona şeklinde yapılacak.

Kurum başkanı Hüseyin Andaç'tan alınan bilgilere göre bu sezon Avrupa Ralli Şampiyonası Kıbrıs ayağı hariç, üçü Kuzey Kıbrıs'ta yapılacak şekilde 7 yarıştan oluşan bir şampiyona yapılacak. Organizasyon ve yarışmacıların aldıkları sponsorlukların iki kesimde de geçerli olacağı ve herhangi bir kısıtlamanın olmayacağını söyleyen Andaç, Türkiye vatandaşı yarışmacıların ve servis ekiplerinin de özel izinlerle organizasyonlarda yer alabileceğini söyledi.

Ralli Şampiyonası'nın yanısıra Otokros, Ralli Sprint ve Tırmanma şampiyonalarının da aynı şekilde ortak yapılacağı belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre planın hükümet yetkilileri tarafından da onaylanması durumunda KKTOK Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) tarafından tanınan bir pozisyona gelecek ve Uluslarası lisans verme yetkisine sahip olacak.

Damalı Bayrak

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.